30 augusti, 2015


Min bästa Snusmumrik

30 augusti, 2015

3 år senare.... hehe.

Lista över kul-tråkiga, dyra saker jag behöver/vill ha

- Jag behöver en ny lägenhet. BÖL över den i samma område som jag bor i nu och är liite för dyr men fräsch å fiiiin å jag behöver inte sluta handla pizza på Da Mary om jag får bo där. Om det finns högre makter GE MIG DENNA LÄGGA I VARDAGSPRESENT. Tack på förhand. From Nora with love
- Dator. Min stackars vita MacBook har varit igång nästan 24/7 sedan 2010 och börjar bli trött trött. Spännande med nya hightech prylar uhlalaa men huuuuuuuu, träligt att lägga $$$$$ på. Plus att jag kommer ju inte ha råd med en Mac och ja ni hör ju hur det låter - ILLA. Drar ut på detta helt enkelt.
- Mobil. Den sprack!!!!! och som om inte det räcker så rätt över framlinsen så mitt liv som selfie-fantast är ett minne blott. Och det HADE varit kul att bli lite mer regelbunden i att bara knäppa av lite bilder med vänner å familj oavsätt hur "snygga" folk blir och bara FRAMKALLA. För när jag e 75+ kommer det vara så jävla gött att sitta och "åha" framför . Och då e det ju fint med lite kvalle och då behövs updatering på mobilfront. Men den drar jag mig oxå för heh...
- Any kind of målar-kurs. Jag har fixat "inte-jobba-så-mycket-kvällar"-schema så nu kan jag ÄNTLIGEN läsa någon kvällskurs. Har intresseanmält och väntar spänt!
- Ta ridlektioner. SVINDYRT + SVINKUL. Detta eviga dilemma med hästar. Note to self, hästar helar min stundvis brutna själ, vilket egentligen är värt alla pengar i världen förutom mat-och-hyra-pengar.
- Kläder :):):):):) Dyra :(:(
- Fancy läppstift :D
- Den svartvita mattan
- Fixa framhjul till min cykel. Någon TOG det. Sånt blir jag så lissen av
- Chanels slingback shoe. Ujujuj, dream on dreamer
- Damsugare, haha
- Stor säng

Nu ska jag dricka te å äta knäcke å läsa bok. Bibblan i mitt hjärta. En gång drömde jag att mina gamla grannar hade ett hästbibliotek i sitt mjölkrum på gården. Det var en väldigt fin dröm.