liknar min kompis Matilda lite när hon precis klippt sig












Men inte som jag tänkt mig ändå

fab


Kände mig såhär

i denhär :'))))))))))

Lade undan den....Vill. Vet ej. Kostade mer än vad jag tycker för andrahand. Men ändå. Mkt fab. 

Mobilbilder

Lite mobilsnaps sen i lördags härdå


I lördags var det 20-årsbjudning hos Bellår så jag supersminkade mig, superslickade frillan och drack bubbel och på den vägen var det som man säger hehe



Ja.. dethär var någon gång mot söndagskvällen i samband med "aldrig mer", det fina sminket utkletat och några fnissiga vines jag gjorde. Bakishumor IS THE SHIEEET!!


Lol, här försöker jag morna mig, ska föreviga das qt outfit och snooze-larmet stööör. Vill ha randig tröja!


Radio på morgon, radio på kväll ♡♡♡


Morgonmacka och fett pigg jag :D:D:D:D:D


Har börjat på en kvällskurs i Danska on da university, e rätt mosig i skallen tisdagkvällen på tåget dit men mkt kul!!!! Skrattar en del, lär mig en del. Bara varit där 1 gång... återkommer.
"Re-sho" haha


BADA!!!! DET VAR SÅ JÄVLA SKÖNT där på kvällskvisten sen. En bara: ladidaaaa i badkaret *gnola och plaska med vattnet*. Måste skaffa skum så jag kan skumma omkring och lukta skum sen, odla skägg och ja ni hör ju själva hur mkt kul jag å skummet kmr ha



Ren + c00l


MatteeeEEEeeEEeeEeEeEE :) tycker där är rätt mysigt ändå.


Ps.

Därhär var oxå go

Stämningsmusik




Heeeej :) jag e trött men gla. Och varm i mitt ansikte, det blir man när man promenixar mkt ute i snön. Kinderna liksom blossar och händerna är för första gången på 8935467984 år varma i mer än en halvtimme tiiiep. Hehehehe jag bara babblar. Men jag vandrade till jobbet i morse innan klockan slagit sju, det var tidigt å mörkt men mysigt och jag lyssnade på radio cuz I love radio P3, 4, 2, allihopa. Och när jag gick hem lyssnade jag på en "mood"-lista för att göra stämningen episk. Typ sånthär:








Sån nu-e-det-snö-grått-å-kallt-men-musik-gör-det-mysigt-lista. 

Nu ska jag städa som FAN. Fyfan asså. Herrå