För det är ett spel och jag vill inte va med.

Nä, inte jag heller Håkan.
Har lärt mig frilägga bilder i PS! (!!!1111) och gjort om här på mitt krypin. Så nu e det kul å komma in här igen tycker jag.

Dock har Voldemort å co. varit övertrötta ikv och haft dålig nivå på humorn så jag e trött å ska lägga mig nu.... Pallar ej azzåååååå. Hehehe. Herrå!


ANNARS då??

Under frustrerande omständigheter blev jag så stimmig av att inte veta vad som händer i höst att jag blev jättetrött på att ha långt hår så jag klippte av det. F1 skönt!

I samma veva möblerade jag ännu en gång på rummet. Svettig men stark lyfte jag på något sätt upp min hylla på min byrå.

Jag äter fortfarande knäckemackor med ägg till frulle om mornarna.

Sen vart jag lite lissen för det är svårt att ha relationer och att prioritera och att bestämma vad fasen en ska göra när hösten ska komma och vara mörk och jävlig samtidigt som den står i brand och inbjuder till möjligheter ect.

Jag har kommit över min listfobi och skrivit en att göra-lista som går ganska bra att bocka av.

Jag tillsammans med 78302309472 miljoner andra nya fågelungar har sökt jobb.

Utöver detta försöker jag lära mig att frilägga objekt i photoshop. Jag har hängt på bibblan och planerar att spendera med av min tid på detta fridfulla ställe.

Jag har jobbat.

OCH tillsammans med Jållen har jag gått och sett några riktigt bra spelningar på Malmöfestivalen. Tycker det är fredligt och FETT najs med gratismusik. (Håkan kommer ju till Malmö i december men 485 spänn är ganska muchoooo, vet ej vad jag ska göra!!!!!)

Nu lyssnar jag på Beatles och försöker samla kraft till att dammsuga för att sedan kunna bläddra lite i böckerna om att teckna som jag lånat. Asså funderade på det innan, om det är så att en måste kunna alla grunder och tekniker ect för att kunna göra målningar på hög kvalle-nivå? Den e klurig den. Antar att det är upp till betraktaren av målning i fråga att avgöra.





Fanns inga riktigt bra google-bilder så jag improviserade ihop något ungefärligt men I ALLA FALL; En sånhär kostym skulle jag vela ha å gå omkring i 4-ever. I smaragdgrön, vinröd eller lila färg, gärna manchester (!!!!) och så skulle jag ha nåra fräsiga gympadojjer till + knäppfina skjortor med kort ärm. Fatta grejen! 

Återstående frågan är då: Vart hittar man en sånhär kostym som dessutom passar??? Om just DU vet fatta pennan och skriv till "____busnora____". Hehe, nä skoja gör inte det.

Här kommer lite instagrambilder från mitt instagramspammande under Way out West-ruset.



Världens bästa tröja som en kompis till Augustas storasyster tryckt. En sån ligger på 1a plats på min villha-lista. 



Första konserten halv fyra på torsdagen. Vi hade druckit rödvin i regn och Crystal Fightres hade precis börjat och vi var glada för nu var allt igång.

Vi fick en dag i idylliskt solbad och solbadade på balkongen en morgon.

Jag å Ia som carpar lite diem i solen

Efter att ha vinkat hejdå till festivalområdet sista kvällen tog vi en buss med allsång till ett coolskabbigt ställe och bjöd varandra på ölrundor och dansade resten av natten.


Och så tog vi gulliga bilder i en fotoautomat! Men det var innan

Nu e jag i Malmököket igen och det är lite skönt fast jag hade kunnat ta tåget upp imorgon igen och reprisa. Det var fina augustidagar i götet. Å Håkan. Håkan var finast å Omar var dansigast. + Fina Ia å fina Augusta. Vi har lyssnat bra band, sovit på maddrasser, dansat, åkt spårvagn, ätit smålandsrullar, druckit rödvin å öl å kaffe å te å vi har haft det bra. 5 av 5 toasters. 1 av 5 på att vara själv hemma igen. Men nu ska jag sova och imorgon ska det regna och det kommer bli mysigt. Herrå! 







Mörker kommer till dom som stirrar mot solen
Tidigt i morse kom vi hem. 

Tänk om livet alltid hade sett ut såhär. Varje helg åt en äggmacka med juice till frukost. Sen traskade en till spårvagnen, rev ut spelschemat ur metron och kollade konserter resten av helgen, lyssnde musik. Känd å okänd. En hade inte behövt ligga i ett rum i Gbg en söndagsmorgon och tänka att jag vill inte tillbaka till Malmö (iall fall inte till en tom lägenhet). Kanske lite. För jag ska skriva i dagboken, det behövs. Det är mycket nu. I kropp å själ. På ett uppfyllande sätt, överfullt, översvämning.
Hej vad kan jag hjälpa dig med?
Jag har svämmat över och det händer ganska ofta. Har ni nåt botemedel mot det?

 Det finns en sak som jag tänker på ibland. Jag vet att det är orättvist av mig att tänka så. Men jag gör det ibland och då blir jag rädd å tänker tänk om jag har rätt. Men så tänker jag lite till å kommer på att det finns. Jag är ombytlig, ändrar mig mycket, vill det för att sedan vilja det. Men det finns saker som jag är säker på. Som jag alltid e säker på. Å sånt kan ju ta tid, å det är väl bra att vara noggrann så....jag får väl bara ha lite tålamod å andas djupt å lyssna på musik å vara glad att det är augusti och att jag i alla fall inte ska till plugget om en vecka.

Nu e jag så in i helvetes hungrig, på äggmacka. Det ska bli skönt att åka tåg. Sen ska jag möblera på rummet när jag kommer hem. Å köpa kort på badhuset. Om jag vågar kolla på kontot.

Ps. Jag gillar inte Ben&Jerry-glass. Det smakar inge bra. Ds.


Så in i helvetes sugen på pmp (pasta med pesto) + basilika sidan om. Och även surdegsbröd m avokado. Men d e ok, så e livet; matmatmat. Eller asså mitt e, kanske inte ert.

Lista på topp 3 bästa saker i livet (MED inbördes ordning MEN det ändrar sig då och då. I ALLA FALL!!!!): 
1. Mat
2. Havet/Musik
3. Havet/Musik

Jag kunde bara inte bestämma!!!!!!!

Asså spelningarna idag. Tror Omar var favvo idag. Gnatt

Ps. Mitt i äggmackan i morse, i köket i Götelaborg, på radion hörde jag idag låten jag letat efter i mer än ett år. Och dååå (mitt i svettångorna när jag skulle försöka hinna soundhounda den) så visste Augusta vilken låt det var. Jag VISSTE jag skulle hitta den tillslut!!! Jävla tålamod. Ds.
Det var fint när vi var små. I det stora vita huset på Kärrby 2. När mamma satte på hög musik å tramsade med alla systrarna. Vi sjöng å dansade. Harpo skällde. Mimmi svassade irriterat iväg. Och pappa som skrattade åt allt. 
picasion

Saken e biff. Tar tåge till Götelabörg inom 2 timmar. DEHÄR blir jävlar i det finlir.

www.picasion.com

Jag har packat ner mina favvoklänningar och putsat rosa dojjorna. Sen ser jag ut som jag har gråtit jättemycket och det kan man ju tänka att jag har av lycka men så e det inte. Jag fick en halv flaska shampo i ögonen, fyfan det skulle man ha som straff till dom som e dumma. Nu borde jag vara fett stressad oxå men jag har dålig reaktion på tempoökningar. NÄE hajpo!!

http://picasion.com




Den dagen trodde jag att jag såg ett sjöodjur som visade sig vara en tumlare. Det var coolt å läskigt. Nu har jag sytt i en prickig 60-talsklänning och lyssnat musik hela kvällen. Och sökt ett jobb! Hoppas jag får det. NU E KLOCKAN SKITJÄVLAMYCKET och jag ska upp imorgon (ganska) tidigt å jobba så gonatt
http://picasion.com

Morfars Kerstins mammas (eventuellt mammas) hemmasydda klänning. Håller på att kirra biffen för Way out west! (!!!!!11111) firar med klänning å röda naglar; to pa-a-a-a-a-ardey!!! Ps. Det är fett varmt ute och jag har badat massa i havet (inte idag dock, åt brakfrulle så kom inte ut genom dörren.) Ds.
Asså bönor, vart har ni varit i hela mitt liv?


Najs när ens favorittröja passar kvällens dresscode. Fett med najs.

Ps. Havet ♡ Bada ♡ Glass ♡ Tilda e hemma ♡♡♡♡ Tilda å jag på stranden ♡ BARA GÖRT-moments ♡ (laddar). Helg ♡ Jobba imorgon ♡ NAAAAAAT, BAJS på att jobba på lördagar. Vem gör sånt? Vad e det? Vem kom på idén? Sluta handla saker på lördagar folk!! Nä. Sry, d e ok. Gör va ni vill. Måste ta tåge nu, hejsvej Ds.