Lite såhär känns allt just nu. Vissterligen ser jag ganska ledsen ut och det är fel att påstå att jag är ledsen men jag har bara den "krama-gosedjuren-jättehårt-för-snart-står-du-med-hela-världen-framför-dig-som-du-längtat-så-länge-efter-och-det-är-sinnessjukt-fantastiskt-men-samtidigt-sinnessjukt-överväldigande-läskigt-och-breathtaking...-true-vafan-känslan". Nån som fattar, heh? (Förmodligen alla andra som oxå ska ta studenten i år lix..) Klockan e ju oxå snart två på natten och jag sitter med min sista inlämning och det är tröttsamt men nästan sorgligt för DET ÄR SÅ JÄVLA SKÖÖÖÖÖÖÖNT. Snaaaart klaaaaar lite tiiiiillll HERRÅ!!!

No more matte för mej innan studenten jaaaaaaa

Jag är fan kär. På riktigt. I rösten, musiken, gitarrspelet, skriket, leendet och mannen. Min storasyster visade mig precis, bara kolla:


*gåshudar, ler å gråter en skvätt*

Liksom, jaha, vad ska man nu ta sig till? hfdsölajflsäjäsjfhgjaghls

Vill oxå ha sänghimmel när jag ser Christina Garnetts!! *klappar händerna*

http://picasion.com/i/1TEk6/






















Idag behövde Kamila-kool hjälp för ett fotoprojekt . Det skulle egentligen vara på tema gult men vi ballade ur och blev "tumbliga" och köpte sockervad, hängde på karusellstängsel och jag såg mindre glad ut. Vi var runt Folkets Park och jag har nog aldrig varit med om så många skönisar och skummisar och fullisar och snällisar och nifikensar på samma dag i hela mitt liv. Sånt blir jag glad av. Det bästa var nog den lilla flickan som cyklade förbi och sa fin frilla åt min rosa lugg och sockervadden.

När jag kom hem tyckte mossi att jag såg ut som en My Little Pony med min rosa lugg och glitter i ansiktet och att så borde jag ha det på studenten min. Kanske ändå!

PLUS att jag har hittat mitt kaninhalsband igen. FET WIN!!!!!!






Lyssnar på Justin T, man lix ba cry me a riiiiver, jätteljust



Kramar, som sagt. Försiktigt men övertygande haha

Work-that-mjukis-pose

Så-galet-det-kan-bli-posen

Hejsan svejsan. Idag har det varit mjukis för hela slanten. Har kollat på dokumentärer, lyssnat på radio och läst bloggar. Funderat ganska mycket också.

T.ex:
- Vad jag skulle vilja ha en supersnäll hund och världens tokigaste men gosigaste katt. Så kunde jag klappa dom, cykla ut i skogen på utflykter och göra roliga vines med dom hela dagarna. 

- Skulle det bli fint och härligt om jag bodde i en liten stuga precis som jag föreställer mig?

- Varför är min mens försvunnen? (Nej det ligger inget barn magen)

- Varför dricker en alkohol egentligen? Alltså egentligen EGENTLIGEN, fattar ni? Visst tycker jag det är gott med bärs och ibland är det kul att bara bli mjuk i kroppen. Men även fast jag inte ligger över toan hela nästa dag så blir jag mentalt dum i huvvet typ såhär

och jag vet inte alltså. Denhär har jag funderat på länge men fortfarande inte kommit fram till något bra svar. Behöver mer tid.

- Vart kommer min plötsliga Abba, Bo Sundström, Carola (?!?!?!), Ted Gärdestad och Cornelius Vreeswijk kärlek från? Ok, kärlek för Carola är kanske lite att ta i. Men dom har alla en sån trallig musik och ganska så ofta mysiga texter. Vissa är bara sådär smörigt klyschiga så man bara vill skriksjunga med i ren extas! heh.............. Andra är bara jävligt bra, på riktigt. Som THANK YOU FOR THE MUSIC eller Säg mig var du står eller Jag ville slå dig med häpnad ELLER Satelit, bra grejer ♡

- Vilka många bra feministbrudar det finns där ute i cyberspace som tar upp så många viktiga och bra debatter. Hanapee, monkinodraw, Majken å många många fler som jag inte känner till. Jag blir ledsen av många saker som tas upp, för vissa saker är så chockerande och ledsamma, men samtidigt blir jag inspirerad och stärkt ♀♂

- TVÅ VECKOR KVAR I SKOLAN!!!!!!

- Kramar e fan nåt av det bästa. Här kommer en lista på topp 7 saker i livet utan inbördes ordning:
  • mat
  • kramar
  • hästar
  • musik
  • sånna jag tycker om, tycker om
  • skogen
  • solen

- Näääääääääääääär??? *fnissar*

GONATT 

Nu har jag lyssnat på Abba och klätt mig för balkalas. Två lite snåla bilder för den fina klänningen men ändå! Nu är jag redo :DDD ♀♡♀♡♀
Imarren äre bal. Eller jag kanske kan kalla det lärarmiddag, för bal känns lite pretto i vårt sammanhang. Men vi kan kalla det balkalas. Jag har fått ett par finskor av min mamma som jag ska vara rädd om och ha länge. Så dom går jag omkring i och provar lösfransar på sminket. Det är lurigt smink, kan förändra en så mycket, men kul å måla med e det och en kan ta "jagposarsomendockabilder". ÄNDÅ.

http://picasion.com/i/1TuI0/


http://picasion.com/i/1TuJj/

http://picasion.com/i/1TuIQ/





















Nä nu e jag trött. Godnatt systrar och bröder

Ps. Jag har simmat idag!! Det är fett underskattat vafalls. Vatten e fint. Å skönt. Och behagligt uttröttande. Simmade 500m på 13.26! HOOOH. Jag är stolt även fast jag inte har någon uppfattning om vad som är snabbt och mindre snabbt. Simma lugnt. Ds







Nu har jag n33rdat sönder youtube så att jag kanske skulle kunna kirra Brigitte Bardots frilla. Fääääncy  


http://picasion.com/i/1Tiga/

Ska försöka komma ihåg den här tiden om ett tag; lyssnandes på Carola, förgråten, 19 bast, mindre än en månad till studenten och så jävla skittrött på skitskolan. Klarar jag mig igenom detta, eller nä klarar jag mig igenom 14 år i skolan (VAD FAN E DET EGENTLIGEN????) så klarar jag fasen allt.

Och nuuuu lite humor






Haha Boromir♡













http://picasion.com/i/1TgaR/

Inte lika fluffig men lite fluffig. 

Annars då? Lyssna på Ted Gärdestad en del. Annars inte så mycket
Helloooooo bloggeeeeennn

Hälsningar från Danmark för fasen. Jag är och hälsar på Elin, Vera och Luoise. Vi dricker bärs, äter, pratar i köket och går på Köpenhavns gator. Vera har visat mig den sjukaste secondhandbutiken som jag vill köpa allt i. Buffaloskor, svarta stövlar, batiktröjor, sköna tjocketröjor, balla kjolar, 793475 solglasögon och ja allt jag någonsin drömt om. Jag vill bara KONSUMEEEEERA!!!!!!!!! Men det gör jag inte. Jag har bara skaffat ett par brillor som jag kan vara migsjälv bakom, höhö. Nu ska vi spise, farväl. Haj å ivaj lix