ANNARS då??

Under frustrerande omständigheter blev jag så stimmig av att inte veta vad som händer i höst att jag blev jättetrött på att ha långt hår så jag klippte av det. F1 skönt!

I samma veva möblerade jag ännu en gång på rummet. Svettig men stark lyfte jag på något sätt upp min hylla på min byrå.

Jag äter fortfarande knäckemackor med ägg till frulle om mornarna.

Sen vart jag lite lissen för det är svårt att ha relationer och att prioritera och att bestämma vad fasen en ska göra när hösten ska komma och vara mörk och jävlig samtidigt som den står i brand och inbjuder till möjligheter ect.

Jag har kommit över min listfobi och skrivit en att göra-lista som går ganska bra att bocka av.

Jag tillsammans med 78302309472 miljoner andra nya fågelungar har sökt jobb.

Utöver detta försöker jag lära mig att frilägga objekt i photoshop. Jag har hängt på bibblan och planerar att spendera med av min tid på detta fridfulla ställe.

Jag har jobbat.

OCH tillsammans med Jållen har jag gått och sett några riktigt bra spelningar på Malmöfestivalen. Tycker det är fredligt och FETT najs med gratismusik. (Håkan kommer ju till Malmö i december men 485 spänn är ganska muchoooo, vet ej vad jag ska göra!!!!!)

Nu lyssnar jag på Beatles och försöker samla kraft till att dammsuga för att sedan kunna bläddra lite i böckerna om att teckna som jag lånat. Asså funderade på det innan, om det är så att en måste kunna alla grunder och tekniker ect för att kunna göra målningar på hög kvalle-nivå? Den e klurig den. Antar att det är upp till betraktaren av målning i fråga att avgöra.

2 kommentarer: